PIZZERIA TORINO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 812 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Torino. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2024 om 19:03 the second time i dont have a bill ???
25 jan 2024 om 17:23 Doordat de bezorging te wensen over liet, had de pizza alle kanten van de doos gezien, 1 grote puinhoop. Zo ga je niet met eten om. Van desbetreffende bezorger nog geen sorry ontvangen terwijl we hem ter plekke op hebben geattendeerd.
15 jan 2024 om 13:16 Torino altijd OK
8 jan 2024 om 20:30 Voor de tweede keer geen complete bestelling! Niet leuk als 1 persoon geen eten krijgt als je gezellig wilt eten met elkaar. Restaurant biedt als oplossing het maar even te komen halen.. ja daarom kies ik toch thuisbezorgd? Slecht!!!
1 jan 2024 om 22:06 Bezorger had pizza’s verticaal in tas, waardoor de hele topping van de pizza’s af was gegleden. Desondanks wel goede pizza’s.
30 dec 2023 om 22:47 Ik heb verkeerde bestelling gekregen.
16 dec 2023 om 20:45 De pizza’z van Torino zijn als gewoonlijk heerlijk, als ze tenmiste heelhuids afgeleverd worden. En Ali is de beste bezorger, hij rijdt de beste route en houdt en houdt de pizza’s recht. Ciao Ali!
7 dec 2023 om 19:45 Pizza's waren prima...maar ik had een pizza peperoni besteld wat bij elke, maar dan ook elke pizzeria een salami pizza is. Hier is het alleen met paprika. Dus pizza was helaas niet naar verwacht gezien ik niet van paprika hou..
4 dec 2023 om 21:58 Zowel de bezorging als het eten waren naar wens. Niet de eerste keer dat we bij deze pizzaria iets bestellen. Altijd prima.
9 nov 2023 om 20:26 Doordat de bezorging zeer slecht was! ( pizza’s waren tijdens transport verschoven waardoor topping ernaast lag en de pizza op elkaar en door elkaar. Dit ging duidelijk ten koste van de smaak van de pizza! De bezorger heeft er een potje van gemaakt!
28 okt 2023 om 20:19 Top
24 okt 2023 om 8:22 Snelle bezorging, pizza goed maar mocht wel wat meer doorbakken. Zaten geen olijven op helaas